header achtergrond

Algemene informatie

Wijzeringeldzaken.nl is de wegwijzer naar informatie over geldzaken. Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van de Rijksoverheid en ruim 40 partijen.

Hulpaanbod

AOW-leeftijd berekenen.

Hulpmiddel om de persoonlijke AOW-leeftijd te berekenen op basis van het Pensioenakkoord 2019.

Bereken je spaardoel

Een hulpmiddel om te bereken hoe lang het duurt voordat een spaardoel bereikt is.

Dit kun jij doen voor jouw pensioen

'Dit kun jij doen voor jouw pensioen' helpt om inzicht te krijgen in de persoonlijke pensioensituatie. Na het beantwoorden van een paar eenvoudige vragen geeft de tool een overzicht met pensioentips en actiepunten afgestemd op de persoonlijke situatie.

Proefberekening kinderopvangtoeslag

Deze proefberekening geeft een indicatie hoeveel kinderopvangtoeslag iemand kan krijgen.

Rekenhulpen huis & hypotheek

Diverse rekentools om berekeningen te maken van: Bereken hoeveel je moet verdienen om een huis te kopen; Bereken je maximale hypotheek op basis van je maandlasten; Kosten Koper berekenen; Bereken je nieuwe hypotheek voor je nieuwe huis; Bereken de maandlasten van een lineaire hypotheek; Bereken de maandlasten van een annuïteitenhypotheek; Bereken je boeterente; Bereken je maandlasten als je je hypotheekrente opnieuw vastzet; Betaal je inkomenstenbelasting over de WOZ-waarde van je huis? Aflossen op je aflossingsvrije hypotheek

wijzeringeldzaken.nl

Wegwijzer naar betrouwbare informatie over persoonlijke geldzaken. Met de onderwerpen: Geldzaken op orde, Kinderen en geldzaken, 18 jaar en dan, Hypotheek en geldzaken, Ontslag en geldzaken, Uit elkaar gaan en geldzaken Pensioen en geldzaken, Kinderen om leren gaan met geld, Studeren en geldzaken.

Woon je samen of ga je dat doen?

Op basis van een paar korte vragen biedt de tool praktische tips over samenwonen en de financi├źle zaken die hierbij komen kijken.

Zelf sparen voor je pensioen

Deze rekenhulp berekent de inleg in een lijfrente of bankspaarrekening om straks een bepaalde uitkering te krijgen. Je kunt ook uitrekenen hoeveel je straks krijgt als je nu elke maand een vast bedrag spaart.

Zzp'er: Hoeveel reserveer je voor inkomstenbelasting en Zorgverzekeringswet?

Deze rekenhulp berekent welk deel van de omzet zzp'ers moeten reserveren voor de inkomstenbelasting en de premie voor de Zorgverzekeringswet.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Samenwerkingsverband
Vergelijk hulpaanbod